Termékek / Hímzett, névre szóló kiegészítők / Hímzett vőfélyszalag településnévvel (VOF02)

Hímzett vőfélyszalag településnévvel
Kód: VOF02

Ár: 6990 FtRészletek:

Szatén szalagokból készült feliratos vőfélyszalag, csipkével és masnival díszítve.

A szöveg gépi hímzéssel készül a szalagra, így örök darab, mert idővel nem kopik le a szöveg a szalagról!

A szalag egyik szára a jegyes pár keresztneveit tartalmazza, a másik szára pedig a házasságkötés dátumát és az esküvő helyszínének, vagy a településnek a nevét.

A szöveg színe egyénileg választható, a megadott képeken szereplő szalagok csak illusztrációk. 

Az alap szalag, amire a hímzés készül lehet: fehér, ekrü, citromsárga, naracs, bézs (arany), óarany, csokibarna, világos rózsaszín, pink, mályva, piros, bordó, sötétlila, szürke (ezüst), világoskék, világos türkiz (égkék), királykék, indigókék, világoszöld, sötétzöld, fekete, világos bézs, kekizöld és tengerészkék (navy blue). (A válaszható színekről lásd lent a fotót) 

A vőfélyszalag 5 cm széles szatén szalagból készült és teljes hossza száranként 85 cm -120 cm is lehet (szöveghossztól függ a végleges hosszúság)

A csipke dísz az alján csak fehér színben kérhető!

A megadott ár egy darab hímzett vőfélyszalagra vonatkozik!

A pontos szöveget, a hímzendő szalag színét, valamint a hímzés és a díszítő masni+vékony szalagok színét rendeléskor megjegyzésbe kell beírni. Ha színegyeztetés szükséges a hímzés vagy a díszítő szalag színét illetően, kérem, hogy a rendelést követően vegye fel velem a kapcsolatot a rendeles@heidyeskuvo.hu email címen hivatkozva a rendelés sorszámára és egyeztetjük az elkészítéshez szükséges további információkat, adatokat.

​Elkészítési idő: a pontos szín és szöveg leegyeztetését követően 1-2 munkanap


Összes kép: