ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 1. Általános tudnivalók

A heidyeskuvo.hu webáruházát Zsákné Mészáros Hajnalka KATA-s, egyéni vállalkozó üzemelteti (továbbiakban Üzemeltető). Az Általános Szerződési Feltételek az Üzemeltető által üzemeltetett, http://heidyeskuvo.hu/ címen elérhető kereskedelmi oldal által nyújtott szolgáltatások (továbbiakban Szolgáltatás) igénybe vevője.
2022. szeptember 1-ét követően kizáróag magánszemélyek rendeléseit tudom teljesíteni!

Cég neve: Zsákné Mészáros Hajnalka egyéni vállalkozó

Székhely: 3013. Ecséd, Arany János utca 54. (nem átvételi pont, nem üzlet)

Adószám: 68243883-1-30

Nyilvántartási szám: 51462923

Az http://heidyeskuvo.hu/  webáruházában a vásárlás esetén regisztrációra nincs szükség, azonban a vásárlás során szállítási és számlázási adatok megadására kerül sor. A rendelések teljesítésére az alább közölt feltételek érvényesek, a rendelés VÉGLEGESÍTÉSÉVEL Ön elfogadja ezeket.

Regisztráció nélkül böngészheti webáruházunkat, és szerkesztheti kosarának tartalmát. A megrendeléshez azonban mindenképpen szükséges, hogy Ön megadja személyes adatait, ezért a kosár “Tovább a pénztárhoz” gombjára kattintva megjelenik egy ezeket igénylő oldal, melyen keresztül megadhatja adatait.

A webáruházban kapható termékek árai érvényes fogyasztói árak, melyek kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek. A webáruházban szereplő akciók és eltérő árak házhoz szállítással, postán maradó vagy csomagautomatán keresztüli küldeményként megrendelve érhetőek el.

A megrendelt termékekről minden esetben alanyi adómentes (0%) számla kerül kiállításra, melyet elektronikus úton (e-mailben) kerül elküldésre a vásárlónak!

Amennyiben azonban technikai okok miatt téves ár, vagy már nem kapható termék jelenik meg a webáruházban, illetve, ha nem áll épp rendelkezésre a megrendelt mennyiség valamely termékből, a csomag elküldése előtt egyeztetés végett telefonon, vagy e-mail-ben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket csak az Önnel való egyeztetés után, beleegyezésével vesszük érvényesnek. Ezért az internetes oldalon szereplő termékek és árak nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, csupán tájékoztató jellegűek.

 1. Vásárlási módok

A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

A webshopunkban kiválasztott termékeket házhozszállítással vagy postán maradó küldeményként lehet átvenni. Egyes termékek gyártói beszállítóinktól származnak, ebből eredendően ezeknél a termékeknél a kiszállítás és a kommunikáció segítése érdekében a terméknél és a visszaigazolásban is megadott Gyártó tudomására hozhatjuk a megrendelő kapcsolattartását elősegítő információkat. A gyártókkal szerződésünk van, melyben kötelezzük őket, az adatvédelmi jogszabályok teljes körű betartására.

A termékek kifizetése minden esetben Zsákné Mészáros Hajnalka egyéni vállalkozó részére történik.

Házhozszállítás:
Amennyiben a kiválasztott terméke(ke)t házhozszállítással rendeli meg:
- a Magyar Posta Zrt. mindenkori érvényes díjszabása alapján 1-5 munkanapos határidővel,
- szerződött partnerünkkel GLS futárszolgálattal 1 munkanapon belül, 
- FOXpost csomagautomatán keresztül 1-5 munkanapon belül juttatjuk el Önhöz

Házhozszállítás esetén a csomaghoz(alanyi mentes) számlát állítunk ki. Fizetésre előzetes előre utalásos fizetéssel, illetve készpénzben, utánvéttel van mód, az átvétel alkalmával, a szállítást végző futárnak. A termékek házhozszállítását csak Magyarország területén belül vállaljuk.

Személyes átvétel:
Személyes átvételre átvételi pont (üzlethelyiség) hiányában nincs lehetőség.

A webáruházban található árak és akciók kizárólag a webáruházban leadott rendelésekre érvényesek.

A http://heidyeskuvo.hu/ fenntartja a jogot, hogy egyes esetekben, amikor nagyobb mennyiség kerül megrendelésre, változtassa a kiszállítás díját, akár mérsékelje, vagy növelje.

 1. A webshopon keresztül való vásárlás lépései

A http://heidyeskuvo.hu/ webshopban regisztráció nélkül is összetudja állítani vásárlói kosarát. Amennyiben a megrendelés során problémákba ütközne, keressen minket bizalommal az  email címen (info{kukac}heidyeskuvo.hu), s a webshop használata körüli problémát a lehető leghamarabb elhárítják kollégáink, és gondoskodnak arról, hogy gördülékenyen tudja leadni rendelését.

Szöveges tartalmaink tájékoztatásul szolgálnak arra az esetre, ha Ön a jövőben esküvőjének szervezése kapcsán tájékozódni szeretne.

– A termék kiválasztása: Webshopunkban a Menüpont alatt böngészhet és válogathat a Termékek menüpont alatt felsorol termékek között, illetve egyedileg is kérhet ajánlatot telefonon vagy akár e-mailben vásárlása kapcsán is. Amennyiben kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket, azokat a Kosárba teheti, majd mehet tovább a Pénztárba. A termék kisméretű képére kattintva láthatja az adott termék további adatait, képgalériát, tulajdonságokat, és itt választhat anyag, szín, méretek közül is. Ezen az oldalon megadhatja, hogy hány darabot rendelne a termékből, majd a Kosár gombbal hozzáadhatja vásárlói kosarához.

– Megrendelés: Miután végzett a termékek kiválasztásával, a honlap felső menüsorában, a Kosár feliratra kattintva megkezdheti a termékek megrendelését. A következő oldalon a rendelési adatok megadásával juthat el pénztárhoz illetve a tényleges megrendelésig.

A webáruház csak 18. életévüket betöltött személyekkel köt szerződést, ezért kérem, ha kiskorú, a honlapról ne vásároljon, mert a szerződés érvénytelen lesz. Kiskorútól ugyanis nem áll módunkban fizetési kötelezettséggel járó megrendelést elfogadni.

A sikeres megrendeléssel Ön fizetési kötelezettséget vállal az abban foglaltaknak megfelelően, amelynek ki nem egyenlítése szankciókat vonhat maga után.  A rendeléséről érkezik egy megrendelését visszaigazoló e-mail, amely minden Ön által kiválasztott adatot és megrendelt terméket tartalmaz. Ez a visszaigazoló e-mail hozza létre a két fél között a szerződést, amely alapvető feltételeinek (termékek és árak) módosítása utólag már nem lehetséges.

A termékek egyedi kézműves eljárással készülnek, melynek következtében a mintadarabbal megegyező két teljesen egyforma termék előállítása kivitelezhetetlen, ebből adódóan a termékek megrendelésekor a megrendelőnek számolnia kell azzal, hogy a termékek között minimális eltérés előfordulhat, amely azonban garantáltan nem ronthatja a teljes összképet és nem eredményezhet más küllemű, stílusú megjelenést, ezt a http://heidyeskuvo.hu/ garantálja.

Nagyobb eltérés esetén, a gyártó köteles a megrendelővel írásban egyeztetni, megegyezés hiányában a megrendelés akár vissza is vonható; és a megrendelő részéről, a teljes kifizetett díj visszakövetelhető.

A megrendelt termékeket a sikeres megrendelést követően a szolgáltató, illetve a termék gyártója, összeállítja az Ön részére, és megrendeli a házhozszállítást, illetve útnak indítja a csomagot. Amennyiben befejezte a vásárlást, kijelentkezhet a rendszerből.

Kérjük, hogy amennyiben a visszaigazoló e-mail 24 órán belül nem érkezik meg az ön levelező rendszerében, úgy jelezze azt cégünk felé, mert a megrendelése sikertelennek minősül és cégünk felé nem keletkezett teljesítési kötelezettség. Előfordulhat, hogy levelünket a rendszer a kéretlen levelek mappájába irányította, amire figyelmeztetnünk kell, mert ez esetben is érvénynek minősül a megrendelés ténye.

FONTOS! A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ (1) bekezdés c) pontja szerint nem illeti meg a fogyasztókat az elállási jog az olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak Ilyenek a méretre szabott, vagy egyéb szolgáltatás igénybevételével egyedi igények alapján előállított termékek. Tehát ilyen esetben nem jogosultak a vásárlók elállni a szerződéstől, tehát nem érvényesíthető a 14 napos elállási jog.  Például: hímzett, névvel, dátummal készült termékek.

Kérdéseivel forduljon hozzánk az Elérhetőségeink bármelyikén, a Kapcsolat oldalunkon található e-mail címen, vagy érdeklődjön telefonszámunkon, illetve a jelen Általános Szerződési Feltételek alján található elérhetőségeken.

 1. Árak

A webáruházban megvásárolható termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak. . Az árak a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyek a webáruházban a termékek mellett találhatók. Az árak bruttó árak, de nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztári folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, Szolgáltató fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után Szolgáltató azonnal tájékoztatja Vevőt az új információkról. A Vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van  arra, hogy bármelyik fél elálljon a szerződéstől.

A webshopban leadott megrendelés elküldésekor a Vásárló a megadott e-mail címére egy automatikus értesítést kap az aktuális rendelése pontos adataival, dátumával, a termékek részletezésével és áraival, valamint a szállítási költséggel kiegészített végösszeggel. A Szolgáltató a megrendeléseket a feldolgozás után egy válasz e-mailben igazolja vissza 2 munkanapon belül.

Előfordulhat citromail, hotmail illetve freemail szolgáltatóknál lévő postafiókok esetében, hogy nem sikerül felvenni a kapcsolatot a vásárlóval. Kérjem, amennyiben lehetséges ilyen e-mail címeket nem adjanak meg kapcsolatfelvétel céljából, mert a legtöbb esetben nem tudjuk megkeresni Önöket!

 1. Fizetés

Banki előre utalás esetén a Szolgáltató adatai:

A számla végösszege átutalással fizetendő a vásárlást követő visszaigazoló levélben található számlaszámra.

A számlatulajdonos neve:  Zsákné Mészáros Hajnalka 

A számlavezető bank neve: OTP bank 11773391-00086637-00000000 (Előzetes egyeztetés nélkül, kérem, hogy ne utalják el a megrendelt egyedi, hímzett termékek árát és az automatikus levélben kapott szállítási díjat, csak ha termékek elkészültek)

Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli.

Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

 1. Csere és visszaküldés

Amennyiben rendelését véletlenül, vagy hibásan adta le, az info{kukac}heidyeskuvo.hu  e-mail címen, vagy az oldalon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén lemondhatja azt következmény nélkül, amennyiben a rendelés státusza még kiszállítás előtti.

A vásárlástól módjában áll átvétel után is elállni, illetve ha a termék nem megfelelő, a termék kicserélését is kezdeményezheti.

Egyes termékek esetében csak árucsere garanciát vállalunk, mely termékek rendeltetése szerint egy alkalomra kerülnek igénybevételre (gyűrűpárna, esküvői dekorok általában) és adott esetben 14 napon belül már fel lettek használva, és a megrendelőnek már nincs rá szüksége a jövőben, ezt nem tudjuk elfogadni, ezen termékek estében ezért, ha a megrendelő elállásra hivatkozik, csak cseredarabot tudunk adni.

Csere

Ha a megrendelt termék nem megfelelő, a kézbesítéstől számított 30 banki napon belül kezdeményezheti a termék cseréjét.

Termék cseréje kérjük, hogy az eredeti számlát mindig küldje vissza a kicserélni kívánt áruval együtt. Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés és újraküldés postaköltsége a Vásárlót, vagyis Önt terheli.

Abban az esetben, ha a visszáru feldolgozásakor cseretermék nem áll rendelkezésre, úgy a termék vételárát 10 banki napon belül átutaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.

Kérjük a terméket használatlanul, lehetőleg sérülésmentes csomagolásban küldje vissza.

Elállás joga

A megrendelés során, mint fogyasztó, élhet  a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Az alábbi linken található a teljes rendelet, amelyben leírtakat elfogadja és tudomásul veszi a fogyasztó a vásárlással egyidejűleg:
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor

A rendeléstől való elállás feltételei:

 1. GARANCIA

A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlói mindenkor, teljes mértékben elégedettek legyenek az általa forgalmazott valamennyi termékkel kapcsolatosan. A Szolgáltató mindent megtesz azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a távollévők közötti kereskedésre vonatkozó jogszabályokban és a Polgári törvénykönyvben rögzített rendelkezések irányadóak.

Ha a megrendelt termék esetleg eleve hibás, vagy a szállítás során megsérült, akkor azt a szolgáltató 8 napon belül díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a Vásárló választása szerint választhat más terméket a vásárlásával azonos értékben vagy elállhat a vásárlástól.

A vevő által nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból eredő, a terméken történt meghibásodásért, sérülésekért Szolgáltató nem vállal felelősséget és nem biztosít csereterméket, sem pénzbeli visszatérítést. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik, az info{kukac}heidyeskuvo.hu címen, mely panaszra 2 munkanapon belül választ kap.

 1. Adatvédelmi tájékoztató

A http://heidyeskuvo.hu/ webáruház tiszteletben tartja vásárlói személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogát. Elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy különös figyelmet fordítsunk a vásárlóink információs önrendelkezési jogára. Ennek szellemében a személyes adatokat a mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályok megtartásával kezeljük, így különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi XIII. törvény, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseire.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA ÉS CÉLJA

 1. Az adatkezelésre a http://heidyeskuvo.hu/ internetes oldalon található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az oldalon vásárlók, vagy akár csak látogatók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. (Avtv.) 3.§ (1) bek. a) pontja szerint a látogató önkéntes hozzájárulása.
  Az adatkezelés célja a http://heidyeskuvo.hu/ URL alatt elérhető szolgáltatások, termékek árusítása. Ezen szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges megadandó személyes adatok köre a vonatkozó szolgáltatások leírásánál található. A megadott adatokat később semmilyen formában nem továbbítjuk, nem adjuk ki jogosulatlan személyeknek, nem módosítjuk és nem használjuk egyéb célokra (pl. hírlevél küldés, direkt marketing, nyereményjáték, reklám) sem.

  2. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok a szolgáltatás igénybevétele szempontjából nem releváns harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – a felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.
  3. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.
  4. A megadott adatokat a Szolgáltató webáruház a honlapon kizárólag vásárlók azonosítása, a vásárlók megkülönböztetése, a vásárlókkal történő kapcsolatfelvétel, online termékrendelés, házhozszállítás céljából használja.
  5. A megadott személyes adatok a vásárlást követően egy teljes hónapig érhetőek el, majd a teljes hónapot követő hónap 10. napján véglegesen törlésre kerülnek rendszerünkből, amely törlést követően az adatok már semmilyen formában nem lesznek elérhetőek.
  6. Az érintett kérheti a http://heidyeskuvo.hu/ -tól
  a) tájékoztatást személyes adati kezeléséről,
  b) személyes adatainak helyesbítését
  c) személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését, zárolását, vagy az adatkezelés korlátozását.

FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK

Személyes adat: a meghatározott természetes személlyel (a továbbiakban: látogató) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, a látogatóra vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az látogatóval helyreállítható;

Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül a személyes adatok gyűjtése, felvétele és tárolása, és törlése. Adatkezelésnek számít az adatok megváltoztatása és további felhasználásuk megakadályozása is;

Adatkezelő: Zsákné Mészáros Hajnalka egyéni vállalkozó. (székhely: 3013. Ecséd, Arany János utca 54.);

Adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletek, technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől;

Adattovábbítás: ha az adatot meghatározott harmadik személy számára hozzáférhetővé teszik; Nyilvánosságra hozatal: ha az adatot bárki számára hozzáférhetővé teszik;

Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelő megbízásából személyes adatok feldolgozását végzi;

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait adatfeldolgozás céljából alábbi Partnercégeink felé továbbítjuk:
-Magyar Posta Zrt.
-GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft
-FOXpost Zrt..

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

Automatizált adatállomány: automatikus feldolgozásra kerülő adatok sora;

Gépi feldolgozás: a következő műveleteket tartalmazza, ha azokat részben vagy egészben automatizált eszközökkel hajtják végre: az adatok tárolása, az adatokkal végzett logikai vagy aritmetikai műveletek, az adatok megváltoztatása, törlése, visszakeresése és terjesztése.
 

AZ ADATKEZELÉS ELVEI

 1. Adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni.
  Adatokat csak meghatározott és törvényes célra szabad tárolni, és attól eltérő módon nem szabad felhasználni.
  3. Az adatoknak tárolásuk céljával arányban kell állniuk, és meg kell felelniük e célnak, azon nem terjeszkedhetnek túl.
  4. Az adatok tárolási módjának olyannak kell lennie, amely az adatalany azonosítását csak a tárolás céljához szükséges ideig teszi lehetővé.
  5. Meg kell tenni a megfelelő biztonsági intézkedéseket az automatizált adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a véletlen vagy jogtalan megsemmisítés, vagy véletlen elvesztés, valamint a jogtalan hozzáférés, megváltoztatás vagy terjesztés megakadályozására.
  6.Amennyiben személyes adatainak a jelen tájékoztatóban meghatározott célon kívüli kezelése válik szükségessé, ahhoz
  az Adatkezelő minden esetben az Ön hozzájárulását kérik, előzetes tájékoztatást adva az adatkezelés új céljáról.

A SZEMÉLYES ADATOK KÖRE, AZ ADATKEZELÉSI IDŐTARTAM,

Az alábbi, a vásárló által megadott személyes adatokat kezeljük: a vásárlók családi és utónevét, lakcímét (irányítószám, település, utca, házszám), e-mail címét, telefonszámát, számlázási családi és utónevét, valamint számlázási címét és céges adószámát (irányítószám, település, utca, házszám).

A személyes adatok a vásárló kérésére, továbbá az adatkezelési céljuk megszűnése, illetőleg az adatok tárolásának törvényben meghatározott határidejének lejárta esetén törlésre kerülnek.

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az adatkezelő fér hozzá.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK, TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Az Adatkezelő gondoskodik a kezelt adatok biztonságáról, és minden ésszerű, szükséges technikai, szervezési
intézkedést megtesz annak érdekében, hogy az Ön által megadott személyes adatok védelemben részesüljenek.
Adattovábbítás során az Adatkezelő megköveteli az adatot megszerző szervtől, hogy az az adatkezelés megfelelő szintű
biztonságát nyújtsa, és az adatokat kizárólag az adattovábbítás során meghatározott célból kezelje.

A http://heidyeskuvo.hu/  webáruház a személyes adatok kezelését az adatkezelő és az adatfeldolgozó székhelyén végzi.
Az adatokat http://heidyeskuvo.hu/ webáruház bizalmasan kezeli. Minden szükséges biztonsági és technikai intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a vásárlók által megadott személyes adatokat harmadik személyek illetéktelenül ne ismerhessék meg. A http://heidyeskuvo.hu/  webáruház a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges adatokat kizárólag a szállítási alvállalkozóknak adja át, ezen túlmenően a személyes adatok továbbításra nem kerülnek, egyéb célra (például hírlevelek küldésére, egyéb tájékoztatók küldésére) nem használja fel. 
A http://heidyeskuvo.hu/ webáruház a személyes adatokat védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, a véletlen megváltoztatás, sérülés, törlés és a nyilvánosságra hozatal ellen.

A portál html kódja a http://heidyeskuvo.hu/ -étől független, külső szerverről érkező hivatkozást tartalmaz. Az adatkezelés részleteiről az adatkezelő tud további tájékoztatással szolgálni.
A szolgáltató (Google) a webanalitikai mérések érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. cookie-t helyez el. A cookie-t a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa.

A TÁRSASÁG ÁLTAL ALKALMAZOTT ADAVÉDELMI IRÁNYELVEK

 1. A http://heidyeskuvo.hu/  szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat a Szolgáltató az látogatók hozzájárulása alapján, és kizárólag célhoz kötötten használja fel.
  A Szolgáltató, mint adatkezelő vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat az adatvédelmi törvénynek és jelen Szabályzatban rögzített adatvédelmi elveknek megfelelően kezeli, és azokat harmadik félnek át nem adja.
  3. A Szolgáltató bizonyos esetekben – hivatalos bírósági, rendőrségi megkeresés, jogi eljárás szerzői-, vagyoni- illetve egyéb jogsértés vagy ezek alapos gyanúja miatt a Szolgáltató érdekeinek sérelme, szolgáltatásai nyújtásának veszélyeztetése, stb. – esetén harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszi az látogató felhasználó elérhető adatait.
  4. A http://heidyeskuvo.hu/ rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
  5. A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználói bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őket az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, a Szolgáltató felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére. Kötelező adatszolgáltatás esetén meg kell jelölni az adatkezelést elrendelő jogszabályt is. Az látogatót tájékoztatni kell az adatkezelés céljáról és arról, hogy az adatokat kik fogják kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezelésről való tájékoztatás megtörténik azzal is, hogy jogszabály rendelkezik a már létező adatkezelésből továbbítással vagy összekapcsolással az adat felvételéről.
  6. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.
  7. A http://heidyeskuvo.hu/  mint adatkezelő az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során a jogszabályok által rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az látogatót annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.
  8. A http://heidyeskuvo.hu/ kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGOK

A http://heidyeskuvo.hu/ webáruház és vásárlói közös érdeke, hogy a megadott személyes adatok pontosak, teljesek és időszerűek legyenek. Ennek érdekében vásárlóink kötelesek szavatolni azért, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek, a megadott személyes adatokért a http://heidyeskuvo.hu/felelősséget nem vállal..

Amennyiben a személyes adatokat érintő jogsérelem, illetve annak bekövetkezésének közvetlen veszélye fennáll, vásárlóink panasszal az adatvédelmi biztoshoz fordulhatnak, illetőleg élhetnek az 1992. évi XIII. törvény által biztosított jogorvoslati lehetőségeikkel.

AZ ADTKEZELÉSI SZABÁLYZAT MÓDOSÍTÁSA 

 1. A http://heidyeskuvo.hu/ fenntartja a jogot, hogy jelen tájékoztatóban foglaltakat módosítsa. Módosítás esetén Önt
  írásban vagy e-mailben előzetesen tájékoztatjuk, honlapunkon (http://heidyeskuvo.hu/) a módosításról felhívást, valamint
  a tájékoztató hatályos változatát tesszük közzé. A módosításról szóló tájékoztatást megfelelő időben eljuttatjuk Önhöz,
  hogy amennyiben úgy kívánja, személyes adatainak további kezelése ellen a módosítások hatályba lépése előtt
  tiltakozhasson és személyes adatainak törlését kezdeményezhesse.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 1. A Szolgáltató rendszere a Vevők aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a Vevő által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
 2. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.
 3. A Szolgáltató magára nézve kötelezőnek tekinti a Magyar Reklámszövetség és a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének etikai kódexét.
 4. A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. A nyilvánvalóan téves, rendszerhibából származó 0 v. 10 Ft alatti ár nem minősül ajánlattételre való felhívásnak. Kivételt képeznek ez alól az akciók keretében meghirdetett ajándéktermékek. A termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk, minden esetben a termékleírás tartalmazza a termék jellemzőit. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

ADATTOVÁBBÍTÁS KÜLFÖLDRE
A http://heidyeskuvo.hu/  harmadik országba nem továbbít semmilyen személyes adatot.

AZ ADATKEZELŐ ADATAI

Név: Zsákné Mészáros Hajnalka egyéni vállalkozó. mint a http://heidyeskuvo.hu/ internetes oldal üzemeltetője

Székhely: 3013. Ecséd, Arany János utca 54.

Adószám: 68243883-1-30

E-mail: info{kukac}heidyeskuvo.hu 
 

 1. Egyedi megrendelés

Lehetőség van egyedi megrendelések leadására is az info{kukac}heidyeskuvo.hu címen egyeztetve. Az egyedi megrendelések esetén a szállítási és fizetési időintervallumok eltérnek a fentiektől, azok feltételei kapcsán az egyedi megállapodás szerinti paraméterek lesznek az irányadóak, melyeket a felek írásban egyeztetnek. Egyedileg megrendelt termékre/termékekre természetesen vonatkozik a garancia, viszont nem lehet elállni a vásárlástól. Az árak szintén külön megállapodás részét képezik.

 1. Irányadó jog, felügyeleti szervek

Az Üzemeltető és Felhasználó közötti jogviszonyra a magyar jog irányadó. A felek esetleges jogvita esetén, hatáskörtől függően kikötik az Üzemeltető székhelye szerinti, hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólagos illetékességét. A Szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége: 1364 Bp., Pf. 144; fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetőségei: levélcím, 1525 Budapest, Pf., 75; info@nmhh.hu

A termékekkel, szállítással vagy a vásárlási feltételekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kaphat bővebb felvilágosítást:

Zsákné Mészáros Hajnalka, Heidyesküvő

3013. Ecséd, Arany János utca 54.

Magyarország

Telefon:+3630/75-76-515
Itt értek el minket: info{kukac}heidyeskuvo.hu