Termékek / Hímzett, névre szóló kiegészítők / Hímzett vőfélyszalag kalocsai virággal (VOF04)

Hímzett vőfélyszalag kalocsai virággal
Kód: VOF04

Ár: 10900 FtRészletek:

Szatén szalagokból készült feliratos vőfélyszalag, csipkével és masnival díszítve.

A szöveg gépi hímzéssel készül a szalagra.

A szalag egyik szára a jegyes pár keresztneveit tartalmazza, a másik szára pedig a házasságkötés dátumát (erre a szalagra település/helységnév nem kérhető).
Száranként egy-egy elegáns hímzett kalocsai virágminta díszíti a szalagot a szöveg és a csipke dísz között.

A szöveg színe egyénileg választható, a megadott képeken szereplő szalagok csak illusztrációk.

Az alap szalag, amire a hímzés készül lehet: fehér, ekrü, citromsárga, naracs, bézs (arany), óarany, csokibarna, világos rózsaszín, pink, mályva, piros, bordó, sötétlila, szürke (ezüst), világoskék, világos türkiz (égkék), királykék, indigókék, világoszöld, sötétzöld, fekete, világos bézs, kekizöld és tengerészkék (navy blue). (A válaszható színekről lásd lent a fotót) 

A vőfélyszalag 5 cm széles szatén szalagból készült és teljes hossza 85 cm-120 cm (ez szöveg hosszúságtól függően változhat)

A megadott ár egy darab hímzett vőfélyszalagra vonatkozik!

A pontos szöveget, a hímzendő szalag színét, valamint a hímzés és a díszítő masni+vékony szalagok színét rendeléskor megjegyzésbe kell beírni. Ha színegyeztetés szükséges a hímzés vagy a díszítő szalag színét illetően, kérem, hogy a rendelést megelőzően vagy a rendelést követően vegye fel velem a kapcsolatot és egyeztetjük az elkészítéshez szükséges további információkat, adatokat.

​Elkészítési idő: a pontos szín és szöveg leegyeztetését követően 2-3 munkanap


Összes kép: