Termékek / Hímzett, névre szóló kiegészítők / Hímzett esküvői vőfélyszalag virággal (VOF03)

Hímzett esküvői vőfélyszalag virággal
Kód: VOF03

Ár: 8590 FtRészletek:

Szatén szalagokból készült feliratos vőfélyszalag, csipkével és masnival díszítve.

A szöveg gépi hímzéssel készül a szalagra, így örök darab, mert idővel nem kopik le a szöveg a szalagról!

A szalag egyik szára a jegyes pár keresztneveit tartalmazza, a másik szára pedig a házasságkötés dátumát, és ha a vőfély kéri, a településnek a nevét is rá lehet hímezni. A szövegnél érdemes figyelembe venni a két száron a karakterek (betűk) számát, hogy a két száron nagyjából egyformák, vagy arányosak legyenek.
Száranként egy-egy elegáns hímzett virág díszíti a szalagot a szöveg és a csipke dísz között.

A szöveg színe egyénileg választható, a megadott képeken szereplő szalagok csak illusztrációk.

Az alap szalag, amire a hímzés készül lehet: fehér, ekrü, citromsárga, naracs, bézs (arany), óarany, csokibarna, világos rózsaszín, pink, mályva, piros, bordó, sötétlila, szürke (ezüst), világoskék, világos türkiz (égkék), királykék, indigókék, világoszöld, sötétzöld, fekete, világos bézs, kekizöld és tengerészkék (navy blue). (A válaszható színekről lásd lent a fotót) 

A vőfélyszalag 5 cm széles szatén szalagból készült és teljes hossza 85 cm-110 cm (ez szöveg hosszúságtól függően változhat)

A megadott ár egy darab hímzett vőfélyszalagra vonatkozik!
Elkészítési idő: 1-2 munkanap

A pontos szöveget, a hímzendő szalag színét, valamint a hímzés és a díszítő masni+vékony szalagok színét rendeléskor megjegyzésbe kell beírni. Ha színegyeztetés szükséges a hímzés vagy a díszítő szalag színét illetően, kérem, hogy a rendelést megelőzően vagy a rendelést követően vegye fel velem a kapcsolatot és egyeztetjük az elkészítéshez szükséges további információkat, adatokat.


Összes kép: