Termékek / Hímzett, névre szóló kiegészítők / Hímzett szalag dobócsokorra (CS01)

Hímzett szalag dobócsokorra
Kód: CS01

Ár: 2800 FtRészletek:

Szatén szalagokból készült hímzett dobócsokorra köthető emlékszalag, csipkével és masnival díszítve.

A szöveg gépi hímzéssel készül a szalagra, így örök darab, mert idővel nem kopik le a szöveg a szalagról!

A szalag egyik szára a "Te vagy a kövekező" vagy a "Rajtad a sor" szöveget tartalmazza, a másik szára pedig az ifú pár nevét vagy kezdőbetűit, illetve a házzasságkötés évszámát.

A szöveg színe egyénileg választható, a megadott képeken szereplő szalag csak illusztráció, a szatén csokor pedig csak dekorációs elem!

Az alap szalag, amire a hímzés készül lehet: fehér, ekrü, csokibarna, világos rózsaszín, pink, mályva, piros, bordó, sötétlila,  világoskék, világos türkiz (égkék), királykék,  fekete.

Az emlékszalag 3 cm széles szatén szalagból készült és teljes hossza száranként 25 cm -40cm lehet (szöveghossztól függ a végleges hosszúság)

A megadott ár egy darab hímzett szalagra vonatkozik!

pontos szöveget, a hímzendő szalag színét, valamint a hímzés és a díszítő masni+vékony szalagok színét rendeléskor megjegyzésbe kell beírni. Ha színegyeztetés szükséges a hímzés vagy a díszítő szalag színét illetően, kérem, hogy a rendelést követően vegye fel velem a kapcsolatot a rendeles@heidyeskuvo.hu email címen hivatkozva a rendelés sorszámára és egyeztetjük az elkészítéshez szükséges további információkat, adatokat.


Összes kép: