Termékek / Hímzett, névre szóló kiegészítők / Hímzett szatén díszítő szalag (HS01)

Hímzett szatén díszítő szalag
Kód: HS01

Ár: 1000 FtRészletek:

Gépi hímzéssel készül szatén szalag, amely használható gyűrűpárna, combcsipke, ceremónia gyertyaszett díszítésre, ahol egyébként nem lehet közvetlenül az adott kiegészítőt hímzéssel díszetni.

A szalag egyik szára a jegyes pár keresztneveit tartalmazza, a másik szára pedig a házasságkötés dátumát (csak számokkal kiírva) és két pici strasszkövet.

A szöveg színe egyénileg választható, a megadott képeken szereplő szalagok csak illusztrációk. 

Az alap szalag, amire a hímzés készül, lehet: fehér, ekrü, babakék, királykék,  sötét tengerészkék, babarózsaszín, pink, piros, bordó, mályva, sötétlila, zöld, világos arany, sötét óarany, sötétbarna, fekete.
A hímzés színe is egyénileg kérhető!

A szatén szalag szélessége, amelyre a hímzés készül 2 cm. 
A hossza kb. 12-20 cm a hímzet szöveg hosszától függően.

A képen szereplő gyűrűpárnák, combcsipkék, jegygyűrűk csak az illusztráció részei, a megadott ár ezeket nem tartalmazza!

A megadott ár egy darab hímzett szalagra vonatkozik (nevekkel + dátummal).

A pontos szöveget, a hímzendő szalag valamint a hímzés szövegének a színét, rendeléskor megjegyzésbe kell beírni. Ha színegyeztetés szükséges a hímzés vagy a szalag színét illetően, kérem, hogy a rendelést követően vegye fel velem a kapcsolatot a rendeles@heidyeskuvo.hu email címen hivatkozva a rendelés sorszámára és egyeztetjük az elkészítéshez szükséges további információkat, adatokat.


Összes kép: